MSVCP100.dll ontbreekt

Wanneer u de onderstaande foutmelding krijgt bij het starten van uw RittenRegistratie pakket:

Deze toepassing kan niet worden gestart omdat MSVCP100.dll niet kan worden gevonden.
U kunt dit probleem mogelijk oplossen door het programma opnieuw te installeren.

Kunt u het volgende bestand downloaden en installeren: Visual C++ 2010 hierna kunt u het programma opnieuw starten en zal uw probleem verholpen moeten zijn.