Hoe zet ik mijn oude gegevens over naar een nieuwe versie?

Als u een nieuwe versie van Nedsoft RittenRegistratie koopt maar uw oude gegevens wilt bewaren kan dit door de oude database te gebruiken, hieronder vind u een gedetailleerde handleiding over hoe dit precies te doen.

Wanneer u Nedsoft RittenRegistratie voor u heeft moet u linksboven op 'Bestand' klikken. Hierna klikt u op 'Kies database locatie', zodra u dit heeft gedaan moet u de locatie van de oude database selecteren.

Nedsoft RittenRegistratie zet zijn database altijd op een standaaard locatie dit zijn:

• Nedsoft RittenRegistratie 2015-2017: C\RR(Jaartal)DB
  • Nedsoft RittenRegistratie 2008-2014: C\RittenReg(Jaartal)DB
  • Nedsoft RittenRegsitratie Cloud: C\RRCloud
  • Indien u zelf een andere locatie heeft gekozen voor u database moet u deze selecteren.

Wanneer u de database heeft geselecteerd klikt u op de knop 'Open'. Hierna worden al uw oude ritten ingeladen in uw programma.