Rittenregistratie blijft hangen bij aankoppelen GPS Mac OSX 10.10 of hoger

Op deze pagina kunt u de nieuwste driver van Nedsoft RittenRegistratie voor Mac Os X downloaden. Deze update is puur geschikt voor OS X 10.10 en nieuwer

U hoeft enkel het onderstaande bestand te downloaden, en vervolgens te starten en de installatie te volgen.
Zodra de driver is geïnstalleerd, dient u uw systeem opnieuw te starten.

KLIK HIER VOOR OS X DRIVER

Deze driver is geschikt voor Nedsoft RittenRegistratie 2014 Pro, 2015 Pro, 2016 en 2017 pakketten

Hierna kunt u de GPS weer aansluiten en aanzetten, het programma zou deze vervolgens dan moeten detecteren. en niet meer blijven hangen.