Ik kan mijn pakket niet activeren?

Wanneer u een Nedsoft RittenRegistratie 2015, 2016 of 2017 pakket koopt moet u deze activeren, dit kan doormiddel van het invoeren van de licentiecode. Wanneer u het product activeert word deze aan uw pc gebonden.

Als er bij een poging tot activeren een foutmelding gegeven word komt dit vaak omdat de code foutief is ingevoerd. De letters in de code zijn altijd hoofdletters, soms wil het gebeuren dat de O van Otto word gezien als het cijfer 0, of dat de I van Isaac word gezien voor het cijfer 1 of de L van Leo. Onderstaand vind u een voorbeeld van alle karakters die kunnen worden gebruikt in een licentiecode. Deze karakters kunt u gebruiken als referentie.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

In het geval dat u een nieuwe pc koopt, wisselt van besturingssysteem of dat uw oude pc crashed dan moet u de code opnieuw invoeren. Indien het programma aangeeft dat uw code al is gebruikt dan kunt u een nieuwe code aanvragen bij onze helpdesk. U kunt contact opnemen met onze helpdesk via: informatie@nedsoft.com, in de mail moeten de volgende onderwerpen aan pas komen:

• De reden van aanvraag.
  • De naam en jaartal van het pakket.
  • Email adres waar het pakket eerder mee is geregistreerd
  • Indien mogelijk de oude licentie.

Wanneer wij uw mail hebben ontvangen zullen wij u voorzien van een nieuwe licentiecode, deze kunt u gebruiken om uw pakket te (her)activeren.

Let op: Bij het Nedsoft RittenRegistratie Cloud pakket hoeft u de code maar eenmalig in te voeren, de code word daarna gekoppeld aan uw emailadres.