Ik krijg een foutcode bij het activeren van Nedsoft RittenRegistratie 2014 of ouder ?

Indien u een foutcode krijgt tijdens het her-activeren van het programma kunt u hier de omschrijving er over vinden.

Bij foutcode -14 is uw licentie code vervallen.

Mogelijk heeft u ondertussen het programma op een andere computer geïnstalleerd.
Heeft de computer nieuwe hardware erbij gekregen (b.v. Nieuwe harde schijf of DVD Station).
Is er een nieuwere Windows versie op de computer geïnstalleerd
Is de computer zelf opnieuw geïnstalleerd.

Bij foutcode -2 of -3 kan het zijn dat uw licentie corrupt is.

Hierbij is het de beste gang van zaken om de licentie handmatig te verwijderen en dan een nieuwe aan te vragen.

Dit gaat als volgt:
U gaat naar de volgende map: C:\ProgramData\Nedsoft RittenRegistratie 201X

Houd er rekening mee, dat de map ProgramData automatisch word verborgen bij Windows.
Indien u deze dus niet kunt vinden moet u verborgen mappen/bestanden aanzetten via mapopties in configuratiescherm.

Of zie hiervoor deze pagina van Microsoft: http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/show-hidden-files

Als u de map heeft gevonden zitten daar 1 of 2 bestanden in.
Vaak genaamd:

NedsoftRittenRegistratie201X.llw
NedsoftRittenRegistratie201X.lic

Verwijder deze, en start daarna het programma opnieuw.

Uw licentie venster is nu leeg en bevat nieuwe licentie informatie.
Vraag nogmaals de code aan, zodra u deze terug krijgt zou het activeren moeten werken.