Hoe kan ik ritten op een kaart bekijken?

Wanneer u voor het eerst op de knop 'kaart' klikt dan krijgt u een venster voor u waar u het pad naar map van de kaart moet aangeven. Zodra u dit pad heeft aangegeven dan kunt u gebruik maken van de kaart.

Het programma bevind zich op de locatie 'C:\Program Files (x86)\Google\Google Earth Pro\client'. Wanneer u zich naar deze locatie heeft begeven dan kunt u het bestand 'googleearth.exe’ selecteren. Als u hierna op open klikt dan word google earth geopend, wanneer u het programma voor de volgende keer opstart dan zal het programma de locatie onthouden en de kaart openen.