Begin en eind tijden tonen.

U kunt in het programma extra velden aanzetten, zodat u de begin/eind tijd van de ritten kunt zien.

Dit gaat als volgt:

• Ga naar het tabblad Ritten
  • Klik op een willekeurige kolomnaam met de rechtermuisknop en kies voor eigenschappen.
  • Vervolgens krijgt u een venster met een aantal blauwe mappen, klik hierin op de map tijd en vouw deze uit door op het plus icoon ernaast te klikken.
  • Vervolgens ziet u een map begin/eind. Klik op de map begin, en aan de rechterkant van het venster vinkt u het vakje bekijken aan. Volg dezelfde stappen voor de map eind.
  • Klik op OK en u ziet de 2 extra kolommen in uw scherm verschijnen.

Deze kolommen kunt u eventueel nog slepen naar links of rechts indien gewenst.