Het menu of venster van de GPS recorder is niet zichtbaar of niet volledig?

Soms door beeldscherm of resolutie instellingen kan het gebeuren dat het venster van de GPS recorder niet geheel zichtbaar is. Waardoor u de download knop niet ziet dit maakt het lastig om het menu te gebruiken en zo de GPS te downloaden.

Gelukkig is dit venster te slepen door deze beet te pakken met de linkermuisknop.
U dient het kader aan de rechterkant beet te pakken met de muisknop zoals aangegeven in onderstaande afbeelding.

Als u het dan naar Links sleept zult u zien dat het menu dan weer zichtbaar word zodat u er weer gebruik van kunt maken.
  • Slepen