Een map kiezen om uw gegevens in op te slaan.

Zodra het programma is geïnstalleerd en geactiveerd met de licentie code, word er bij de 1e keer starten aan u gevraagd waar u de gegevens wilt bewaren.

Het is een goede zaak om dan een makkelijk terug te vinden map te maken of kiezen, zodat u voor de toekomst weet waar uw gegevens staan.
Dit is vaak handig bij het maken van back-ups van uw gegevens.

Maak dus bijvoorbeeld een map aan in uw documenten, of een andere makkelijke locatie.
Geef deze map een herkenbare naam (b.v. Rittenregistratie gegevens, of uw kenteken).

Als dit gebeurt is selecteert en kiest u deze map, het programma zet dan zijn data hier in.
Het programma opent hierna automatisch, en de eerste start wizzard zal worden gestart waarmee u uw bestuurder en voertuig gegevens kunt aanmaken.