Ik krijg datums uit 1999? GPS Bug

De interne klokken in gps-systemen tellen omhoog tot 1.024 weken, waarna ze worden gereset. Dat komt neer op een periode van 19,7 jaar, die op 6 april 2019 werdt bereikt. De teller kwam op deze dag weer op nul te staan, waardoor de apparatuur in theorie denkt dat het augustus 1999 is.

Om dit probleem te verhelpen dient u een update te installeren.
Via onderstaande link vindt u de instructie hoe u dit kunt doen:

https://www.nedsoft.nl/kennisbank-rittenregistratie-gbf/