Mijn gps recorder word niet herkend na het installeren van de upgrade naar RittenRegistratie 2018. (Mac)

Wanneer uw gps recorder niet meer online komt na het installeren van de upgrade naar RittenRegistratie 2018 dan komt dit vaak omdat er iets is misgegaan tijdens het installeren van de driver.

Om dit probleem op te lossen kunt u eenvoudig de driver handmatig installeren.

Klik hier om de driver te downloaden

Wanneer u de driver heeft geinstalleerd hoeft u enkel uw Mac opnieuw op te starten om de instellingen door te voeren.
Als u vervolgens RittenRegistratie weer opent dan staat uw gps recorder er weer bij.

Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan contact op te nemen met onze helpdesk, wij kunnen dan even kijken waar het precies fout gaat.

Let op: deze driver is alleen geschikt voor klanten die in het bezit zijn van een RittenRegistratie 2017 of eerder gps recorder.

Wanneer u het RR V2 model gps recorder heeft dan kunt u de onderstaande link volgen.

Klik hier voor problemen met de RittenRegistratie 2018 gps recorder.