Hoe maak ik een rapport van mijn ritten?

Om een rapport van uw ritten te maken kunt u gebruik maken van onze ingebouwde rapport functie. Met deze functie kunt u een gedetailleerd rapport genereren die voldoet aan alle eisen van de belastingdienst.

Om een rapport te genereren kunt u linksboven op de optie rapport klikken, vervolgens kunt u het gewenste rapport selecteren. Voor dit voorbeeld zullen we het standaard rapport ‘rapport ritten’ gebruiken.
Wanneer u een rapport geselecteerd heeft dan word u begroet door een nieuw scherm. Hier kunt u het voertuig en de persoon selecteren. Ook kunt u hier een specifieke begin/einddatum kiezen, wanneer u een rapport van alle gereden ritten wilt genereren dan kunt u deze vakjes leeg laten. Als laatste heeft u de keuze tussen het tonen van privé ritten in het rapport of het verbergen van de ritten. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt dan kunt u linksonder op de knop genereren klikken.

Wanneer u uw rapport gegenereerd heeft dan kunt u deze exporteren naar pdf, of u kunt het rapport uitprinten. Wanneer u het rapport wilt exporteren naar pdf dan kunt u linksboven op het printer icoon klikken en vervolgens de printer ‘PDF printer’ of ‘Microsoft print to PDF’ selecteren. Als u dit gedaan heeft dan word u stap voor stap begeleid in het exporteren van uw nieuwe pdf.