Al Mijn ritten komen binnen als een enkele opgetelde rit?

In deze situatie is vaak de contact draad van de kabelboom niet goed aangesloten op de auto. Deze draad (Grijs/Zwart) dient aangesloten te worden op geschakelde spanning.

Dit zorgt ervoor als uw contact van de auto aan gaat, dat een rit wordt gestart en op het moment dat u het contact uitzet een rit eindigd. Wanneer deze draad dus niet goed is aangesloten, ziet de software dit als 1 lange rit, omdat er geen status wissel van het contact is.

U kunt echter bij het download ook kiezen voor ritherkenning: Tijd Stilstaan.
In plaats van dan naar de contactstatus van uw auto te kijken, kijkt de GPS naar tijd stilstaan van de auto en bepaalt die hiermee zijn ritten.

Indien u de data niet kunt binnen halen omdat u al gedownload heeft, verwijzen wij u naar het andere artikel op onze FAQ:

Hoe kan ik mijn oude data opnieuw downloaden?