Hoe kan ik mijn oude data opnieuw downloaden?

Indien er iets is mis gegaan bij het downloaden in het verleden, bijvoorbeeld het missen van ritten/dagen in u administratie doordat u deze per ongeluk heeft verwijderd dan is het mogelijk om het programma zodanig te forceren dat u alle historie van de Cloud geheel opnieuw binnenhaalt.

Let op, omdat u alles in 1x binnenhaalt, kan het langer duren als normaal. Ook eventuele wijzigingen of opmerking die u bij ritten heeft geplaatst gaan verloren.

U moet eerst uw database map vinden, deze kunt u achterhalen via bestand --> Recente database locatie. De map die dan aangegeven staat met een vinkje, is uw huidige database.

Zoek deze map op in de verkenner, en verwijder hieruit de volgende bestanden.

GPSEvent.dat
GPSHistory.dat
GPSHistory.history
GPSTrip.dat
Ridehistory.dat

Zodra deze bestanden verwijderd zijn dient u het programma te openen en in te loggen.
Daarna kunt u uw gegevens opnieuw downloaden, en heeft u uw complete historie weer terug.