Al mijn ritten, bestuurders en voertuigen zijn verdwenen?

Wanneer al uw ritten, voertuigen en bestuurders ineens verdwenen zijn komt dit vaak omdat het programma de locatie van de database kwijt is. Dit is eenvoudig op te lossen door aan het programma door te geven waar deze staat. Hieronder vind u een gedetailleerde handleiding over hoe u dit precies doet.

Wanneer u Nedsoft pakket heeft opgestart moet u linksboven op ‘Bestand’ klikken. Hierna kiest u ‘Kies database locatie’. Wanneer u dit gedaan heeft krijgt u een scherm voor waar u het bestand kunt selecteren.

De database word standaard op 1 locatie neergezet. Hieronder vind u de standaard locaties voor de Nedsoft pakketten:

• Nedsoft RittenRegistratie 2015-2017: C\RR(jaartal)DB
  • Nedsoft RittenRegistratie 2008-2014: C\RittenReg(jaartal)DB
  • Nedsoft RittenRegistratie Cloud: C\RRCloudDB
  • Indien u zelf een andere locatie heeft gekozen dan moet u deze selecteren

Wanneer u de locatie selecteert en daarna op de knop ‘Open’ klikt komen al uw ritten terug.