GPS word niet herkend bij het aankoppelen op een Mac.

Op deze pagina kunt u de nieuwste driver van Nedsoft RittenRegistratie voor Mac Os X downloaden. Deze update is puur geschikt voor OS X 10.10 en nieuwer

U hoeft enkel het onderstaande bestand bestand te downloaden en te installeren.

Let op: Het is nodig om uw systeem opnieuw op te starten na de installatie van de driver.

KLIK HIER VOOR OS X DRIVER

Deze driver is alleen geschikt voor het Nedsoft RittenRegistratie 2018 pakket.

Hierna kunt u de GPS weer aansluiten en aanzetten, het programma zou deze vervolgens moeten detecteren. Wanneer dit niet het geval is dient u de usb kabel van usb-poort te wisselen, de driver is dan op een andere poort geinstalleerd, hierna zal de GPS weer online moeten komen.

Tips: Wanneer het niet lukt om de driver correct te installeren dan kunt u controleren wat de veiligheidsinstellingen zijn, dit moet tijdens het installeren van de driver apps toestaan van 'Elke willekeurige bron'. Dit komt omdat de driver niet van de app store komt.