Mijn ritten komen niet meer binnen als ik download?

Indien uw registratie niet goed binnenkomt kunt u dit verhelpen door de rit te downloaden met ‘tijd stilstaan’. Dit betekent dat als uw auto korter als 5 minuten op 1 locatie heeft stilgestaan dat het niet word geteld als een stop maar dat het programma gewoon door blijft tellen.

Als eerste moet u Nedsoft RittenRegistratie Cloud openen en het tabblad ‘GPS recorder’ voor u nemen. Daarna opent u het vakje ‘Rit herkenning’ en selecteert u ‘Tijd stilstaan’. Hierna vult u in de kolom ‘Nieuwe rit na (min)’ het getal 5 in. Als u hierna op download klikt worden al uw ritten met Tijd stilstaan gedownload.

Let op: Als uw ritten hierna niet binnenkomen moet u de oude data verwijderen. Zie hier een gedetailleerde handleiding hoe u dit precies doet.

/index.php?action=artikel&cat=1&id=18&artlang=nl